среда, 4 декабря 2013 г.

Піца з печерицями , анчоусами , пармезаном і маслинами

Тісто дріжджове : 300 гПомідори : 5 шт.Печериці : 200 г Сир пармезан : 200 ганчоуси консервовані   Артишок : 1 шт.Салямі : 6 скибочок Часник : 1 зубчик Маслини та оливки сік лимоннийолія маслиноваСіль , майоран .

Попередньо відваріть очищені дрібно нарізані гриби зі столовою ложкою вершкового масла і зубчиком часнику протягом 15 хвилин , окремо злегка згасити очищені розім'яті помідори і змочіть лимонним соком нарізаний тонкими кружками артишок .   

Розкачайте з тіста коржик , викладіть на деко , змащене жиром , збризніть оливковим маслом і викладіть шар помідорів . Розділіть поверхню коржі на чотири частини. На одну частину покладіть шар грибів , на другу - скибочки салямі з оливками , на третьому - гуртки артишоку , на четверту - шар анчоусів з маслинами.Засипте всю піцу тертим сиром пармезан смайораном , ще раз збризніть оливковим маслом і випікайте в гарячій духовці близько 20 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий