Така смачна , така корисна , повна вітамінів печінка тріски ! Її люблять всі! Але в основному вживають просто намазав на хліб. Це звичайно смачний бутербродик , але далеко не шедевр кулінарії. А з печінки тріски можна приготувати і шедеври! Ось рецепти деяких з них:
Судак фарширований печінкою тріски
Для рецепту вам буде потрібно :
судак - 3.5 кг
сир сулугуні - 100г
для фаршу:
печінка тріски ( консервованої ) - 1 банка
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
сир сулугуні - 100г
сухарики - 100г
майонез - 125г
приправа для риби.
Рибу випатрати , промити , посолити і поперчити зовні і всередині.
Приготувати фарш: цибулю - півкільцями , морква - натерти на середній тертці , сир - на крупній тертці , печінку нарізати шматочками по 1см. Змішати і додати сухарики і майонез. Нафарширувати рибу , зашити. Зверху надсечь уздовж хребта смужками по 1,5 см , змастити майонезом і посипати тертим сиром. Смажити до золотистого кольору. Подавати гарячим з охолодженим білим вином.
legkogotovit.com
" Паштет з печінки тріски"
Печінка тріски ( консерви , в маслі натуральна ) - 1 бан.
Яйце ( варене ) - 1 шт
Картопля ( варена ) - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Сир твердий ( тертий) - 20 г
Гірчиця ( готова) - 1 ч. л.
Рецепт " Паштет з печінки тріски"
Цибулю нарізати дрібно , додати гірчицю , залити окропом , через 2 хвилини відкинути на сито , дати стекти , остудити.
Виделкою розім'яти печінка тріски , перемішати з цибулею.
Картопля пюрировать , сир натерти на тертці (мені більше подобається на крупній , тоді він відчувається в паштет ) , змішати з печінкою.
Яйце натерти на тертці , перемішати з паштетом .
Охолодити , намазати на шматочки хліба і ... смачного!
Салат з печінкою тріски
консервована печінка трескі250 г
консервований зелений горошек150 г
варена картофеліна1 шт.
варені яйца2 шт.
лук небольшой1 шт.
масло рослинне 3 ст. л .
лимон 0,5 шт.
сіль за смаком
Варену картоплю і цибулю очистити , картоплю нарізати кубиками , цибулю подрібнити. Печінка тріски вийняти з банки , нарізати невеликими шматочками.
Яйця очистити , білки відокремити від жовтків. Жовтки розкришити і з'єднати в мисці з печінкою , картоплею , цибулею і зеленим горошком.
Лимон нарізати часточками. Білки дрібно нашаткувати. Полити салат олією , приправити сіллю і перцем. Перемішати , розкласти по порційних тарілках. Посипати зверху білками і оформити часточками лимона. Можна прикрасити гілочками кропу.
povar.ru
Кульки з печінки тріски з сиром
Рецепт приготування молдавської закуски з печінки тріски , зернового сиру і волоських горіхів.
інгредієнти:
сиру - 200 Грам
печінки тріски - 200 Грам
аркуша салату - 4 Штук
волоських горіхів - 100 Грам
Опис приготування:
Здивуйте своїх гостей незвичайної закускою. Готується вона за лічені хвилини.
Приготування:
Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату , на них викласти кульки , трохи охолодити і подавати.
Суп з печінки тріски
печінка тріски - 1 банка
цибуля - дві штуки.
локшина - 200 грам
зелена цибуля - 1 пучок
масло
петрушка - 1 пучок
сіль
перець білий мелений
спосіб приготування
1 . В 1,5 літрах підсоленої води відварюємо локшину на середньому вогні майже до готовності.
2 . Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями і пасеруємо на олії.
3 . Висипаємо зажарку до локшини , доводимо до кипіння , проварюємо 3-5 хвилин.
4 . Викладаємо в суп печінка тріски .
5 . Доводимо до кипіння , перчимо , знімаємо з вогню. У тарілках посипаємо рубаним зеленою цибулею і зеленню.
Хлібці з печінкою тріски та ікрою
6 хлібців
1 банка печінки тріски
6 десертних ложок ікри тріски або щуки
6 ст. л . картопляного пюре
1 ст. л . шніт- цибулі
перець чорний мелений
Вийняти печінка тріски з банки і викласти на кілька шарів паперового рушника для того , щоб скло все масло.
На кожен хлібець по всій поверхні розподілити по 1 ст. л . картопляного пюре , на нього викласти по десертній ложці ікри , а зверху - пару шматочків печінки тріски .
Посипати свіжомеленим чорним перцем і дрібно порубаним шніт- цибулею.
Судак фарширований печінкою тріски
Для рецепту вам буде потрібно :
судак - 3.5 кг
сир сулугуні - 100г
для фаршу:
печінка тріски ( консервованої ) - 1 банка
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
сир сулугуні - 100г
сухарики - 100г
майонез - 125г
приправа для риби.
Рибу випатрати , промити , посолити і поперчити зовні і всередині.
Приготувати фарш: цибулю - півкільцями , морква - натерти на середній тертці , сир - на крупній тертці , печінку нарізати шматочками по 1см. Змішати і додати сухарики і майонез. Нафарширувати рибу , зашити. Зверху надсечь уздовж хребта смужками по 1,5 см , змастити майонезом і посипати тертим сиром. Смажити до золотистого кольору. Подавати гарячим з охолодженим білим вином.
legkogotovit.com
" Паштет з печінки тріски"
Печінка тріски ( консерви , в маслі натуральна ) - 1 бан.
Яйце ( варене ) - 1 шт
Картопля ( варена ) - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Сир твердий ( тертий) - 20 г
Гірчиця ( готова) - 1 ч. л.
Рецепт " Паштет з печінки тріски"
Цибулю нарізати дрібно , додати гірчицю , залити окропом , через 2 хвилини відкинути на сито , дати стекти , остудити.
Виделкою розім'яти печінка тріски , перемішати з цибулею.
Картопля пюрировать , сир натерти на тертці (мені більше подобається на крупній , тоді він відчувається в паштет ) , змішати з печінкою.
Яйце натерти на тертці , перемішати з паштетом .
Охолодити , намазати на шматочки хліба і ... смачного!
Салат з печінкою тріски
консервована печінка трескі250 г
консервований зелений горошек150 г
варена картофеліна1 шт.
варені яйца2 шт.
лук небольшой1 шт.
масло рослинне 3 ст. л .
лимон 0,5 шт.
сіль за смаком
Варену картоплю і цибулю очистити , картоплю нарізати кубиками , цибулю подрібнити. Печінка тріски вийняти з банки , нарізати невеликими шматочками.
Яйця очистити , білки відокремити від жовтків. Жовтки розкришити і з'єднати в мисці з печінкою , картоплею , цибулею і зеленим горошком.
Лимон нарізати часточками. Білки дрібно нашаткувати. Полити салат олією , приправити сіллю і перцем. Перемішати , розкласти по порційних тарілках. Посипати зверху білками і оформити часточками лимона. Можна прикрасити гілочками кропу.
povar.ru
Кульки з печінки тріски з сиром
Рецепт приготування молдавської закуски з печінки тріски , зернового сиру і волоських горіхів.
інгредієнти:
сиру - 200 Грам
печінки тріски - 200 Грам
аркуша салату - 4 Штук
волоських горіхів - 100 Грам
Опис приготування:
Здивуйте своїх гостей незвичайної закускою. Готується вона за лічені хвилини.
Приготування:
Злити з банки з печінкою тріски масло. Злити вершки з сиру. Промити листя салату і обсушити. Подрібнити волоські горіхи в блендері або за допомогою ножа. Змішати в мисці печінка тріски з сиром. Намочити руки і з отриманої маси зліпити невеликі кульки. Обваляти кульки в подрібнених волоських горіхах. Розкласти на великому блюді листя салату , на них викласти кульки , трохи охолодити і подавати.
Суп з печінки тріски
печінка тріски - 1 банка
цибуля - дві штуки.
локшина - 200 грам
зелена цибуля - 1 пучок
масло
петрушка - 1 пучок
сіль
перець білий мелений
спосіб приготування
1 . В 1,5 літрах підсоленої води відварюємо локшину на середньому вогні майже до готовності.
2 . Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями і пасеруємо на олії.
3 . Висипаємо зажарку до локшини , доводимо до кипіння , проварюємо 3-5 хвилин.
4 . Викладаємо в суп печінка тріски .
5 . Доводимо до кипіння , перчимо , знімаємо з вогню. У тарілках посипаємо рубаним зеленою цибулею і зеленню.
Хлібці з печінкою тріски та ікрою
6 хлібців
1 банка печінки тріски
6 десертних ложок ікри тріски або щуки
6 ст. л . картопляного пюре
1 ст. л . шніт- цибулі
перець чорний мелений
Вийняти печінка тріски з банки і викласти на кілька шарів паперового рушника для того , щоб скло все масло.
На кожен хлібець по всій поверхні розподілити по 1 ст. л . картопляного пюре , на нього викласти по десертній ложці ікри , а зверху - пару шматочків печінки тріски .
Посипати свіжомеленим чорним перцем і дрібно порубаним шніт- цибулею.
Комментариев нет:
Отправить комментарий