суббота, 30 ноября 2013 г.

Рецепт торта снікерс



Оскільки солодощі з карамеллю , з арахісом і особливо з шоколадом люблять усі , варто себе побалувати таким дуже простим у приготуванні тортом. Для приготування тісто нам знадобиться:- Стакан борошна , - Стакан цукру , -5 Яєць , -100 Г шоколаду , - Дві столові ложки молока , - Дві чайні ложки розпушувача - Ваніль .Для приготування першого крему нам знадобиться:-400 Г вершків , - Дві столові ложки цукру.Для приготування других крему нам знадобиться:-2 / 3 банки вареного згущеного молока , -100 Г вершкового масло , -100 Г арахісу.Для прикраси нам також знадобиться глазур. Для глазурі ми беремо :- Дві столові ложки молока , -100 Г шоколаду.Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки починаємо збивати з цукром і з ваніллю. В окремій мисці (бажано у фарфоровій ) додаємо молоко , шматочки шоколаду і ставимо на водяну баню , перемішуємо до отримання однорідної маси. Потім в масу з молока додаємо збиті жовтки і добре збиваємо. Білки збиваємо в міцну піну і додаємо в приготовлену масу з шоколаду , додаємо борошно , розпушувач і ретельно перемішуємо. Змащуємо форму для запікання олією і висипаємо у форму трохи борошна. Вливаємо туди отримане тісто і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30-40 хвилин. Коли корж буде готовий , після того як він охолоне його можна буде вже поділити на навпіл уздовж.Для начинки торта нам потрібно приготувати перший крем з вершками. Збиваємо вершки з цукром і рівномірно змащуємо нижній шар коржа вершковим кремом. Варене згущене молоко збиваємо зі пом'якшеним маслом і додаємо туди арахіс. Потім , отриманий крем змащуємо поверхню нижнього коржа , поверх вершків з цукром.Накриваємо другим коржем і готуємо глазур. На водяній бані растопляем шоколад і змішуємо з молоком , перемішуємо до отримання однорідної маси. Поливаємо верхній шар глазур'ю і прикрашаємо . Торт перед подачею на стіл повинен 5:00 постояти в холодильнику.к

Комментариев нет:

Отправить комментарий