суббота, 30 ноября 2013 г.

Рецепт святкового мясного рулету

Що потрібно :черстві хлібні крихти - 0,5 склянкибазилік свіжий нарізаний - 2 гілочкимолоко - 0,5 склянкияловичина ( фарш) - 500 гпетрушка свіжа нарізана - пучокбульйон м'ясний - 1 лсвиняча вирізка - 1 кгтертий пармезан - 0,5 склянкияйце - 1 шт.яйця перепелині - 6 шт.цибуля ріпчаста - 1 цибулиначасник - 2 зубчикимасло рослинне - 2 ст. л .закускаЧас приготування:2:00 +


Що робити:крок 1Цибулю і часник очистити , подрібнити. Петрушку і базилік вимити , обсушити і дрібно нарізати. Хлібні крихти замочити в молоці. Перепелині яйця відварити круто , обдати крижаною водою і очистити від шкаралупи. Свинячу вирізку накрити плівкою і відбити в тонкий пласт.крок 2Змішати в мисці яловичий фарш з розмоченими крихтами , пармезаном , цибулею , часником , зеленню і сирим яйцем. Ретельно вимісити . Покласти приготований фарш по центру свинячої вирізки .крок 3Втиснути у фарш перепелині яйця на рівній відстані один від одного.крок 4Згорнути рулет. Перев'язати мотузкою .крок 5Обсмажити рулет в розігрітій олії , по 4 хв . з кожного боку. Перекласти у форму для запікання. Влити бульйон , накрити кришкою і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 1,5 ч. Якщо поверхня рулету почне підгоряти , його слід накрити листом фольги.


Комментариев нет:

Отправить комментарий