суббота, 30 ноября 2013 г.

Рецепт смачного салату з печінки і грибів




інгредієнтиПечінка куряча - 300 гПечериці ( свіжі або консервовані)Огірок ( свіжий) - 1 штПомідор ( свіжий) - 1 штсалат зеленийСоєвий соус - 3 ч. л .Вершки (не менше 15 %) - 200 млспеціїГірчиця - 1 ч. л .

Листя салату добре промиємо , підсушимо , порвемо або поріжемо , розподілимо по тарілках. Ріжемо огірок і помідор. Розподіляємо по тарілках. Зелень за смаком і по ложці соєвого соусу в кожну тарілку.
Печериці ріжемо . Я взяла три великих свіжих гриба. Промиваємо печінку , ріжемо на невеликі шматочки. Нагріваємо рослинне масло , додаємо в нього подрібнений часник , обсмажити його в олії секунд 30 ( олія повинна забрати аромат часнику ) . Потім додаємо печериці , обсмажуємо 3-4 хвилини. Потім курячу печінку. Обсмажуємо , помішуючи , 2-3 хвилини.

Сіль і перець за смаком. Прийшла черга вершків і гірчиці. Дамо вершкам закипіти і вимикаємо (якщо вершки рідкуваті , перед тим як влити їх в сковороду , додайте в печінку чайну ложку борошна і добре перемішайте ) . Не чекаємо, поки охолоне. Розподіляємо печінку з соусом по тарілках. Приємного апетиту! !

Комментариев нет:

Отправить комментарий