вторник, 3 декабря 2013 г.

Рецепт шоколадно-творожного пирога

тісто: • 180 г борошна • 40 г цукру • 100 г слив. масла ( холодного) • 4 ст.л. какао • 3 - 4 ст.л. води • 1 / 8 ч.л. соліначинка: • 500 г сиру • 120 г цукру • 30 г ванільного цукру • 5 яєць • 3 ст.л. крохмалюШоколадна посипання : • 120 г борошна • 100 г слив. масла ( холодного) • 2 ст.л. какао • 80 г цукруДля приготування тіста потрібно просіяти борошно з какао і сіллю в блендер або комбайн , додати нарізане кубиками вершкове масло і подрібнити до утворення борошняної крихти. Додати цукор , яйце , воду і замісити тісто. Воду додавайте поступово , можливо її знадобиться більше або менше.

Скачуємо тісто в кулю , загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 40 хвилин. Охолоджене тісто розгортаємо в коло , викладаємо у змащену вершковим маслом форму для випічки і робимо бортики. Накриваємо форму харчовою плівкою і знову відправляємо в холодильник на 15 хвилинЗа допомогою блендера змішуємо сир з цукром і ванільним цукром , потім додаємо яйця ( перемішуємо , вже не збиваючи блендером ) і крохмаль. Викладаємо начинку на тісто

Комментариев нет:

Отправить комментарий